Οnline Workshop “Μετάτρεψε την ιδέα σου σε επιχείρηση”

Οnline Workshop  “Μετάτρεψε την ιδέα σου σε επιχείρηση” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/05/2020 και ώρα 18.00-19.30 μεσω της πλατφόρμας Teams.  
link της εκδήλωσης στο Facebook:  https://www.facebook.com/events/976363922801022/
link της φόρμας συμμετοχής:   https://forms.gle/xEPTek3hZ5EnzqWK8
 
Περιγραφή εκδήλωσης:

Ενδιαφέρεσαι για τον τομέα των επιχειρήσεων; Θα ήθελες να δεις την ιδέα σου να μετατρέπεται σε μια start up επιχείρηση;  
Η φοιτητική εθελοντική ομάδα, Comvos – Cooperation and Motivation of Students,  μετά την προηγούμενη  επιτυχημένη εκδήλωση  (Webinar CV Linkedin)  αποφάσισε σε συνεργασία με τον κ. Θανάση Παπαποστόλου  να διοργανώσει ακόμη ένα πρωτότυπο και χρήσιμο online workshop. 
Ο Θανάσης Παπαποστόλου, Founder – AIP Consulting,  θα μας εισάγει στα πρώιμα στάδια της επιχειρηματικότητας και θα εξηγήσει τα πρωταρχικά βήματα για το ξεκίνημα μια επιχείρησης. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαίου στις 18:00, μέσω της πλατφόρμας Τeams. 
Για την συμμετοχή σας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:   https://forms.gle/xEPTek3hZ5EnzqWK8
Σχετικά με τους συμμετέχοντες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τέλος αφού γίνει η επιλογή τους  θα τους σταλθούν αναλυτικές οδηγίες καθώς και το σύνδεσμο για συμμετοχή.

Τι είναι ο Co.Mv.o.S.;
Ο Co.Mv.o.S. (Cooperation & Motivation of Students) είναι μία φοιτητική ομάδα που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από προπτυχιακούς φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ίδρυση αυτής της ομάδας έγκειται στα πολυάριθμα κενά που εντοπίζονται στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και στην έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με δράσεις σε αυτό. Εμείς, σαν φοιτητές με κοινό όραμα, εμπειρίες και συναφές ακαδημαϊκό υπόβαθρο, θεωρούμε πως ο τρόπος για να καλυφθούν αυτά τα κενά είναι να αναλάβει ο ίδιος ο φοιτητής να προσφέρει υπηρεσίες προς φοιτητές, ή διαφορετικά “ό,τι δεν κάνει το πανεπιστήμιο για εμάς, ας το κάνουμε εμείς για το πανεπιστήμιο”.
Έχοντας ως γνώμονα τα παραπάνω, θεμελιώνουμε ως κύριο στόχο της ομάδας τη μαζική δραστηριοποίηση των φοιτητών. Αυτό θεωρούμε ότι επιτυγχάνεται μέσω της καλλιέργειας της νοοτροπίας της φοιτητικής δραστηριοποίησης, της επίτευξης συνεργασίας των ήδη υπαρχόντων φοιτητικών ομάδων, της υποστήριξης και ενθάρρυνσης δημιουργίας νέων, αλλά και με την ίδρυση μίας ομάδας (όπως η δική μας) με διαπανεπιστημιακό βεληνεκές, που θα επιχειρήσει, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πανεπιστημίου, να γεφυρώσει τα παραπάνω χάσματα και να καλύψει με δράσεις τα κενά των υπολοίπων, προκειμένου άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, πεποιθήσεις και όραμα να συμπράξουν, αποσκοπώντας στη σταδιακή πρόοδο του υφιστάμενου ακαδημαϊκού γίγνεσθαι.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο