“Global Campus Party Digital” Διαδικτυακή δράση τεχνολογίας και καινοτομίας

Το Campus Party (www.campus-party.org) είναι μια από τις μεγαλύτερες ετήσιες εκδηλώσεις τεχνολογίας στον κόσμο κατά την διάρκεια της οποίας κορυφαίοι ομιλητές, κοινότητες, φοιτητές, εταιρείες, ιδρύματα και περισσότεροι από 700.000 νέοι, που έχουν τον τίτλο “Campuseros”, συνεργάζονται πάνω σε προβλήματα παγκοσμίου εμβέλειας και προτείνουν τον τρόπο που μπορούμε να κάνουμε την “Επανεκίνηση του Κόσμου/Reboot the World”.

 

Φέτος, το Campus Party μετονομάζεται σε “Global Campus Party Digital” και διεξάγεται διαδικτυακά σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον το κόσμο, στις 9,10 και 11 Ιουλίου 2020.

Η παγκόσμια διαδικτυακή κεντρική σκηνή θα είναι αφιερωμένη σε κορυφαίους ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας, (εχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι Al Gorem Edward Snowden, Vint Cerf, Tim Berners-Lee), ενώ μεταδίδεται σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν.

 

Κάθε χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας θα έχει πέντε (5) 24ωρες θεματικές σκηνές, με τοπικούς ομιλητές, panels, συνεντεύξεις επιφανών προσώπων της κοινωνίας και της τεχνολογίας, αλληλεπιδραστικά δρώμενα, διαγωνισμούς, εργαστήρια κ.λπ.

Οι θεματικές ενότητες των σκηνών θα αναφέρονται στις:

  • Εργασιακή Ζωή : Απασχόληση και Οικονομία
  • Πράσινη Ενέργεια: Καθαρή Ενέργεια και Περιβάλλον
  • Ζώντας Καλύτερα: Υγεία και Επιστήμη
  • Η Χαρά της Ζωής: Ψηφιακή Ψυχαγωγία
  • Νέοι Ορίζοντες: Εκπαίδευση και Πόλεις

 

Για να παρακολουθήσετε το event μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα: https://greece-digital.campus-party.org/

Μετάβαση στο περιεχόμενο