PATh is recruiting | Εθελοντική Ομάδα Τμήματος Φυσικής

PATh is recruiting!
Η PATh (Physicists of Aristotle university of Thessaloniki) είναι μια εθελοντική ομάδα, που ασχολείται με την ενημέρωση των φοιτητών για θέματα που αφορούν τον κλάδο της Φυσικής, αλλά και, γενικότερα, με την επικοινωνία της Φυσικής μέσω των Social Media. Η δημιουργία και η δράση της ομάδας έχει ως σκοπό να προσφέρει γνώση και εμπειρίες, ώστε ο καθένας να μπορεί να ανακαλύψει ευκαιρίες που δεν ήξερε ότι υπάρχουν. Η ομάδα μας έχει καταφέρει, μέσα σε αυτά τα χρόνια δράσης της, να αποκτήσει στήριξη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ιδιαίτερα από το τμήμα Φυσικής.
Τώρα, αναζητά τα νέα της μέλη για τον τομέα της Τεχνικής Υποστήριξης (IT) και μπορείς ΕΣΥ να είσαι ένα από αυτά.
Και δεν σταματάμε εκεί.
 Συγκεκριμένα ο τομέας του IT ψάχνει τον νέο του υπεύθυνο, μια θέση απαιτητική που θα σε αναγκάσει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αποκτήσεις μια σημαντική εμπειρία για το μέλλον σου.
Do you have what it takes?
Επιθυμητά traits για τον τομέα του IT
•    Βασική γνώση WordPress
•    Θέληση για εκμάθηση χειρισμού linux terminal
•    Δυνατότητα σύνθεσης και εφαρμογής λύσεως σε άγνωστα προβλήματα, με βάση την εμπειρία αλλά και την δημιουργικότητα
•    Διαθεσιμότητα για επείγουσες καταστάσεις με τον server
•    Γνώση bash και PHP
•    Διαχείριση LDAP
•    Server administration
•    Εξοικείωση με linux (κυρίως γνώση πάνω στην γραμμή εντολών)
Μέσα από την συμμετοχή σου στην ομάδα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε μια προσομοίωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος και να εξασκήσεις τις ικανότητες σου πάνω σε προγράμματα όπως το wordpress, το linux κ.ο.κ. Ταυτόχρονα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε δράσεις που θα διευρύνουν τον πνευματικό σου ορίζοντα και να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες γνωριμίες, τόσο με φοιτητές (που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα), όσο και με στελέχη εταιριών και ιδιώτες. Μην ξεχνάς ότι ο εθελοντισμός αξιολογείται θετικά παγκοσμίως και σου δίνει την δυνατότητα να ενισχύσεις το βιογραφικό σου.
Eμείς σε καλωσορίζουμε να γίνεις μέρος της διαδρομής, ΕΣΥ είσαι έτοιμος για αυτό το ταξίδι; APPLY NOW: https://path.web.auth.gr/become-member/
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://path.web.auth.gr/
Ή να μας επισκεφθείς στα Social Media (Facebook: PATh – Physicists Aristotle Thessaloniki, Instagram: @path_auth). ” 

Μετάβαση στο περιεχόμενο