Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Ορχήστρας ΑΠΘ

post image

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα δοθεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας της Ορχήστρας του ΑΠΘ, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου, περιλαμβάνει το έργο «Gloria in D major, RV589» του Α. Vivaldi, με σολίστ τις σοπράνο Νόννα Κυριαζοπούλου και Ελισσώ Ντάβλη και τον κόντρα τενόρο Γιώργο Γεωργιάδη, καθώς και Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες.

Στη Συναυλία συμμετέχουν, σε διεύθυνση της Εριφύλης Δαμιανού, η Χορωδία «Γιάννης Μάντακας» του ΑΠΘ, η Χορωδία «Τρισεύγενη Καλοκύρη» του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και το Χορωδιακό Εργαστήρι του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου έχει πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ο.Μ.Μ.Θ., στις εκδηλώσεις των «Δημητρίων», στο Ηράκλειο, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα, τη Βέροια, τη Νάουσα, τη Σύμη κ.α. Επίσης, έχει δώσει με ιδιαίτερη επιτυχία συναυλίες στο εξωτερικό, ενταγμένες στα προγράμματα καταξιωμένων διεθνών φεστιβάλ ορχηστρών νέων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόσκληση
Πρόγραμμα