Απονομή Βραβείων Αριστείας 2018

post image

Η Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αριστείας  θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις Πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ ως ηθική αναγνώριση προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (διδάσκοντες, διδασκoμένους, προσωπικό και αποφοίτους) που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής.

Η Απονομή Βραβείων Αριστείας είναι το τελικό στάδιο μιας πολύμηνης εργασίας της Επιτροπής Αριστείας του ΑΠΘ, που ως στόχο έχει την ανάδειξη των εξαιρετικών δράσεων στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και την προβολή των καλών πρακτικών και των άριστων επιδόσεων όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Kεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο διεθνούς φήμης εικαστικός και Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, Κώστας Βαρώτσος, μέλος της Επιτροπής Αριστείας, με θέμα: «Ένα έργο – Μια περιπέτεια».

Στην Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αριστείας θα τιμηθούν Καθηγητές, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, φοιτητές, φοιτητικές ομάδες και απόφοιτοι, αναδεικνύοντας το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τα κριτήρια της Επιτροπής Αριστείας.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης 

  • Χαιρετισμός του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Περικλή Α. Μήτκα
  • Ομιλία του Εικαστικού, Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, Κώστα Βαρώτσου, με θέμα: «Ένα έργο - Μια περιπέτεια»
  • Εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Αριστείας του ΑΠΘ, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ , Γεωργίου Καραγιαννίδη, με θέμα: «Τα Βραβεία Αριστείας 2018 του ΑΠΘ»
  • Απονομή Βραβείων Αριστείας 2018.

Επισυνάπτεται η λίστα των Βραβείων Αριστείας 2018.