Το ΑΠΘ ανοίγει στην πόλη

post image

7η χρονιά «ΑΠΘ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»  - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Πανεπιστημίου μας και το καθιστά κάθε χρόνο ανοιχτό και φιλόξενο προς όλους τους Θεσσαλονικείς. Ο θεσμός του «ΑΠΘ την Κυριακή», αυτή τη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 12/05/2019.
Μέσα από πειράματα, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχεία και συλλογές του Πανεπιστημίου μας, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις, οι Θεσσαλονικείς κάθε ηλικίας θα έχουν για έβδομη χρονιά την ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο του ΑΠΘ.

Σκοπός μας φέτος, η μία Κυριακή που θα διεξαχθεί το «ΑΠΘ την Κυριακή» είναι να εκλάβει εορταστικό και επετειακό χαρακτήρα. Την Κυριακή 12/05/2019, σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τον θεσμό του «ΑΠΘ την Κυριακή» και όλα όσα έχουμε καταφέρει  ν’ απορρέουν από αυτόν, όπως ο εθελοντισμός, η προσφορά, η φιλοξενία, η συνεργασία.

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» μας υπενθυμίζει τους άρρηκτους δεσμούς που έχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με την πόλη μας και είναι μεγάλη χαρά για εμάς αλλά συνάμα και ευθύνη, να φροντίζουμε ώστε οι δεσμοί αυτοί να δυναμώνουν χρόνο με το χρόνο.

Σας περιμένουμε όλους!

-------------------
Σας ενημερώνουμε πως την ημέρα διεξαγωγής, Κυριακή 12/05/2019 και ώρες 09:00-16:00, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και στάθμευση οχημάτων στον χώρο της κεντρικής πανεπιστημιούπολης.

Oι ελεύθεροι χώροι στάθμευσης για τους επισκέπτες και τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας θα είναι:
α) το πάρκινγκ μπροστά από την Αίθουσα Τελετών και προς την Θεολογική Σχολή,
β) το πάρκινγκ της Πολυτεχνικής Σχολής,
γ) το πάρκινγκ του κτιρίου "Παραπληγικών".