ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Π.Φ.Λ.:Μελέτη Διαχείρισης Κινδύνων

Η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ έχοντας υπόψη τις κείμενες περί Δημοσίων Συμβάσεων Διατάξεις και τη σχετική απόφαση που λήφθηκε στην υπ’ αριθ. 1193/16.03.2020 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της,

προσκαλεί

όσους/ες ενδιαφέρονται, να καταθέσουν προσφορά για την εκπόνηση μελέτης διαχείρισης κινδύνων της υπηρεσίας, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00€) πλέον ΦΠΑ, ήτοι τριών χιλιάδων εκατό ευρώ (3.100,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%.

Είδος διαδικασίας

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη οικονομικού φορέα που θα συνάψει σύμβαση, θα διεξαχθεί με τη διαδικασία απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του ν. 4412/2016.

Χρηματοδότηση της σύμβασης

Η σύμβαση χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης, σε βάρος του ΚΑΕ 0419Α.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής. Σε περίπτωση που κατατεθούν, περισσότερες από μία, οικονομικές προσφορές με την ίδια ακριβώς τιμή, η οποία είναι η χαμηλότερη όλων όσων κατατέθηκαν νομότυπα, η επιλογή θα γίνει από την Π.Φ. Λέσχη με κλήρωση.

Προθεσμία παραλαβής προσφορών και διενέργεια διαγωνισμού

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα 11.05.2020 και ώρα 12:00

Μετάβαση στο περιεχόμενο