ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την προμήθεια ιματισμού προστασίας

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 118 του ν. 4412/2016, στην προμήθεια ιματισμού προστασίας και ασφάλειας, συγκεκριμένα:

  1. Ολόσωμη φόρμα με ελαστική κουκούλα μιας χρήσεως, από πολυπροπυλένιο 35g/m2 (nonwooven υλικό), με φερμουάρ, ελαστικό στη μέση, τους αστραγάλους και τους καρπούς. Ζητούμενη ποσότητα: 200 τεμάχια

Προϋπολογισμός 370,00 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ

  1. Γαλότσα επικάλυψης μιας χρήσεως, τύπου deltatek, από μη υφαντό λαμιναρισμένο υλικό με μικροπόρους, λάστιχο και λουρί σύσφιξης.

Συσκευασία: σακούλα 10 ζευγών

Ζητούμενη ποσότητα: 80 συσκευασίες

Προϋπολογισμός 595,00 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ

Ο κωδικός CPV των προμηθειών είναι: 35113400-3 (ρούχα προστασίας και ασφάλειας)       

                Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των εννιακοσίων εξήντα πέντε ευρώ  (965,00€), με ΦΠΑ.

                Πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να ζητήσετε από την κ. Βανέσσα Φωτιάδου, τηλ.: 2310999958, e-mail: zootexnia@vet.auth.gr και την κ. Λίνα Κυργιαφίνη, τηλ.: 2310 999184, e-mail: linaki@auth.gr

                Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις προσφορές τους εντός επτά (7) ημερών και μέχρι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15.00 μ.μ., με ηλεκτρονική αποστολή στο email: info@health.auth.gr

                Η αξιολόγηση των προσφορών θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) ημερών, με κριτήριο είτε αποκλειστικά την κατώτερη τιμή προσφοράς ανά είδος είτε ποιοτικά χαρακτηριστικά ανά είδος, τα οποία πρέπει να αναφέρονται.

                Μετά την αξιολόγηση των προσφορών οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν (με email) για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και την κατάταξή τους.

                Σημειώνεται ότι ο ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από τις διατάξεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικοασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας, που έχουν θεσπιστεί με το δίκαιο της Ένωσης, το εθνικό δίκαιο, συλλογικές συμβάσεις ή διεθνείς διατάξεις περιβαλλοντικού, κοινωνικού και εργατικού δικαίου, όπως αυτές απαριθμούνται στο Παράρτημα Χ του Προσαρτήματος Α του Ν. 4412/2016.

                Τέλος, ενημερώνουμε ότι τον ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

 

 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ.

Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης

 

 

Καθηγητής

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο