19ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου

post image

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 19ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τις 28 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2013 και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, 26ης Οκτωβρίου 48.
Στα πλαίσια του συνεδρίου αυτού και με εφαλτήριο την πεποίθησή μας ό,τι η επιστημονική κοινότητα οφείλει να δημιουργεί συνεχώς διαύλους επικοινωνίας με το κοινό, έτσι ώστε ο πολίτης να καθίσταται ενημερωμένος, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση ανοικτή για το κοινό. Η εκδήλωση αυτή θα περιλαμβάνει έξι σύντομες και κατανοητές παρουσιάσεις για τις κοινές παθήσεις του χεριού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και απορίες από τους παρευρισκόμενους. Θα λάβει μέρος στην Αίθουσα «Maistros» του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09.30 - 11.30 π.μ. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου κ. Παναγιώτη Γκιβίση και τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Ξαρχά.

Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες συνεδρίου/ημερίδας
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος, 2013 - 09:30 έως Σάββατο, 30 Νοέμβριος, 2013 - 18:00
Χώρος: 
Ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, 26ης Οκτωβρίου 48.