22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χημείας

post image
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΑΠΘ διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χημείας από την Ένωση Ελλήνων Χημικών, το Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ.
 
Στόχος του συνεδρίου είναι η συμμετοχή υψηλού επιπέδου ερευνητών, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της Επιστήμης της Χημείας. Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις για έξοδο από την κρίση, αυτή συνεχίζει να αποτελεί υπαρκτό πρόβλημα στην Ελλάδα του 2016, με ορατές συνέπειες στην έρευνα και την εκπαίδευση.  Οι σύγχρονες τάσεις στην ερευνητική δραστηριότητα όλων των μελών της επιστημονικής κοινότητας συγκλίνουν στη βιώσιμη ανάπτυξη που αποτελεί το κύριο ζητούμενο του 21ου αιώνα, σύμφωνα με τις ανάγκες της παρούσας γενιάς, αλλά και εξασφαλίζοντας τις ευκαιρίες ικανοποίησης των αναγκών των επόμενων γενεών.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν το έργο τους συμβάλλοντας με καινοτόμες δραστηριότητες στην κατεύθυνση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.
Μετά από 5 χρόνια από το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χημείας καλούνται οι επιστήμονες να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της ερευνητικής δραστηριότητας στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χημείας στο οποίο διοργανώνεται  και το  σεμινάριο της Διδακτικής στη Χημεία. (poster)
 
Στο παλαίσιο του 22ου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: ''Επαγγελματικές Ευκαιρίες για νέους Χημικούς''
Πληροφορίες-επικοινωνία
Τηλέφωνο: 
2310 278077
Συνημμένα αρχεία
Συνημμένα αρχεία: 
Πληροφορίες συνεδρίου/ημερίδας
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Παρασκευή, 2 Δεκέμβριος, 2016 (All day) έως Κυριακή, 4 Δεκέμβριος, 2016 (All day)
Χώρος: 
Συνεδριακό Κέντρο ΚΕΔΕΑ (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων) του ΑΠΘ
Οργάνωση συνεδρίου/ημερίδας
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: 
Ένωση Ελλήνων Χημικών, Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος