16ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σεισμικής Μηχανικής

Το 16ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σεισμικής Μηχανικής (16ECEE) διοργανώνεται από το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής (ETAM) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής (EAEE) με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 21 Ιουνίου 2018.

Το 16ECEE καλύπτει μεγάλο εύρος επιστημονικών θεμάτων ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις και τις τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της Σεισμικής Μηχανικής. Μηχανικοί κατασκευών, γεωτεχνικοί μηχανικοί, γεωλόγοι και σεισμολόγοι από όλο τον κόσμο θα βρεθούν σε έναν ιδανικό χώρο συνάντησης για να ανταλλάξουν ιδέες, να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες και να συζητήσουν γύρω από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στους τομείς των αντισεισμικών κατασκευών, της γεωτεχνικής σεισμικής μηχανικής και της τεχνικής σεισμολογίας.

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες και τρέχουσες εξελίξεις, θίγοντας αξιοσημείωτα θέματα και προβάλλοντας ιδέες για το μέλλον. Θα διοργανωθούν επιλεγμένες ειδικές συνεδρίες, εργαστήρια και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε θεματικές ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος για τους μηχανικούς και την κοινωνία, με σκοπό να διευρύνουν τους ορίζοντες της επιστημονικής κοινότητας της σεισμικής μηχανικής και να ενισχύσουν τις διεθνείς συνεργασίες.

Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής, πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης για τον επιστημονικό και επαγγελματικό κλάδο σε διεθνές επίπεδο, με περισσότερους από 1400 συμμετέχοντες, αλλά και την παρουσία κορυφαίων επιστημόνων και μηχανικών από όλον τον κόσμο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  www.16ecee.org

https://www.facebook.com/16th-European-Conference-on-Earthquake-Engineering-16ecee-227127680965507/

https://twitter.com/16ECEE?lang=en

https://www.linkedin.com/in/european-conference-on-earthquake-engineering-256967125/

https://plus.google.com/u/1/109239472633725523824

https://www.instagram.com/16ecee/?hl=en

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο