Εκπαιδευτική ημερίδα: Η εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Πώς επηρεάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του ΑΠΘ;

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα – εκδήλωση με θέμα Η εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού  για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Πώς επηρεάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του ΑΠΘ; την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 09:00 – 16:00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας οργανώνεται γύρω από τους ακόλουθους τρεις άξονες, προσεγγίζοντας την εφαρμογή του Κανονισμού υπό το πρίσμα των δραστηριοτήτων του ΑΠΘ:

  •  Συνοπτική παρουσίαση του Κανονισμού – Βασικές έννοιες Προσωπικών Δεδομένων
  • Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων – Πληροφοριών
  • Μελέτη παραδειγμάτων και πρακτικές επιπτώσεις του κανονισμού – Πρακτική εφαρμογή

Για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα https://it.auth.gr/el/eForms/authseminars, επιλέγοντας την ημερίδα που αφορά στο προσωπικό της Διοίκησης.

Επισημαίνεται ότι προβλέπεται η συμμετοχή ενός ατόμου ανά διοικητική μονάδα, ώστε να είναι δυνατή η αποτελεσματική διεξαγωγή των ενοτήτων της ημερίδας που προβλέπουν τη συζήτηση παραδειγμάτων και την επίλυση αποριών.

Με βάση τα αποτελέσματα και τις ανάγκες που θα καταγραφούν, θα προγραμματιστούν αντίστοιχες εκπαιδευτικές δράσεις στη διάρκεια του έτους.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο