Διάλεξη κ. Νικολάου Μηλιώνη, μέλους του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου: «Γεφυρώνοντας δύο ‘ασύμπτωτους χαρακτήρες’: ο έλεγχος νομιμότητας και επιδόσεων»

Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος “Ευρωπαϊκή Πολιτική, Διεθνείς Σχέσεις» του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Διακυβέρνηση-Περιφερειακή Ανάπτυξη» την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του κ. Νικολάου Μηλιώνη, μέλους και προέδρου του Α’ Τμήματος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου με τίτλο:

«Γεφυρώνοντας δύο ‘ασύμπτωτους χαρακτήρες’: ο έλεγχος νομιμότητας και επιδόσεων»

Τόπος και ώρα: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ( 18.00). Αίθουσα 319 (κτήριο ΝΟΠΕ)

Η διάλεξη είναι ανοικτή σε όλους τους φοιτητές.

Η διάλεξη οργανώνεται με τη συνεργασία του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Διακυβέρνηση-Περιφερειακή Ανάπτυξη» και της Έδρας Jean Monnet “τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής ενοποίησης: δημοκρατία, θεσμοί και πολιτικές» στο Τμήμα.

Ο κ. Μηλιώνης είναι Μέλος και Πρόεδρος του Α’ Τμήματος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ελεγκτικού Συνεδρίου και Επίκουρος Καθηγητής Δημοσιονομικού Δικαίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Πληροφορίες-επικοινωνία
Πληροφορίες συνεδρίου/ημερίδας
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος, 2019 - 18:00
Χώρος: 
Κτίριο Ν.Ο.Π.Ε., αίθουσα 319 (3ος όροφος)
Οργάνωση συνεδρίου/ημερίδας
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: 
Δ.Π.Μ.Σ. Διακυβέρνηση και Περιφερειακή Ανάπτυξη