Διάλεξη κ. Νικολάου Μηλιώνη, μέλους του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου: «Γεφυρώνοντας δύο ‘ασύμπτωτους χαρακτήρες’: ο έλεγχος νομιμότητας και επιδόσεων»

Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος “Ευρωπαϊκή Πολιτική, Διεθνείς Σχέσεις» του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Διακυβέρνηση-Περιφερειακή Ανάπτυξη» την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του κ. Νικολάου Μηλιώνη, μέλους και προέδρου του Α’ Τμήματος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου με τίτλο:

«Γεφυρώνοντας δύο ‘ασύμπτωτους χαρακτήρες’: ο έλεγχος νομιμότητας και επιδόσεων»

Τόπος και ώρα: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ( 18.00). Αίθουσα 319 (κτήριο ΝΟΠΕ)

Η διάλεξη είναι ανοικτή σε όλους τους φοιτητές.

Η διάλεξη οργανώνεται με τη συνεργασία του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Διακυβέρνηση-Περιφερειακή Ανάπτυξη» και της Έδρας Jean Monnet “τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής ενοποίησης: δημοκρατία, θεσμοί και πολιτικές» στο Τμήμα.

Ο κ. Μηλιώνης είναι Μέλος και Πρόεδρος του Α’ Τμήματος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ελεγκτικού Συνεδρίου και Επίκουρος Καθηγητής Δημοσιονομικού Δικαίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο