Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011, στις 19.00, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση με θέμα «Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αριστεύει: Οι διακρίσεις της ακαδημαϊκής χρονιάς 2010-2011».

Στην ειδική αυτή εκδήλωση θα τιμηθούν 78 επιστημονικές ομάδες φοιτητών, ερευνητών και διδασκόντων του Α.Π.Θ. που κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι διακρίσεις που απέσπασαν συμβάλλουν στην αναγνώριση του ερευνητικού έργου που επιτελείται στο Α.Π.Θ. και την ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων που παράγονται από αυτό. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συμβάλει στην ενημέρωση και την περαιτέρω αξιοποίηση από την κοινωνία και τους οικονομικούς φορείς της. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 18.30  Προσέλευση

19.00   Χαιρετισμός Γιάννης Μυλόπουλος, Πρύτανης Α.Π.Θ.

19.10    Συζήτηση με θέμα: «Η συμβολή του πανεπιστημίου στην έρευνα και την καινοτομία» Βασίλης Παπάζογλου, Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Γιάννης Μυλόπουλος, Πρύτανης Α.Π.Θ. Γιάννης Χατζηδημητρίου, Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) Λευτέρης Ιακώβου, Πρόεδρος της Ζώνης Καινοτομίας Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Eλλάδος Πάρις Κοκορότσικος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.

20.00  Βραβεύσεις διακρίσεων Συντονίστρια Γεωργία Πετρίδου, Προϊσταμένη Γραμματείας Επιτροπής Ερευνών Α.Π.Θ.

21.15   Cocktail - Συζήτηση

Πληροφορίες επικοινωνίας

Τ: 

2310 996715
Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος, 2011 - 22:00

Χώρος: 

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ
Οργάνωση εκδήλωσης
ΑΠΘ
Υποβλήθηκε στις 16/09/2011 @ 10:54