ΤΟ ΑΠΘ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

post image

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας αφουγκράζεται, συναισθάνεται και αντιδρά στο πρόβλημα που υπάρχει από τη ροή των προσφύγων, με μία κίνηση - αυτονόητη για το ίδιο - αλληλεγγύης και ανθρωπιάς: Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας και την αποστολή της στην Ειδομένη.

Η συγκέντρωση του υλικού θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2015 σε Κυλικεία των Σχολών και Τμήματα του ΑΠΘ και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20.30, με μία συναυλία με έργα του Μπετόβεν, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Η είσοδος στη συναυλία αλληλεγγύης θα είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

1. Συλλογή Ειδών Α’ Ανάγκης στο ΑΠΘ

Από Δευτέρα 19 έως και Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 9.00 με 18.00, στα Κυλικεία της Νομικής, της Πολυτεχνικής και της Σχολής Θετικών Επιστημών και στο Κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ

2. Συναυλία της ΚΟΘ με έργα Μπετόβεν

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:30,

Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ

Διεύθυνση ορχήστρας: Γεώργιος Βράνος

 

 

Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Πέμπτη, 22 Οκτώβριος, 2015 - 20:30
Χώρος: 
Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Οργάνωση εκδήλωσης
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: