1o Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο από την Αγιορειτική Εστία

Η Αγιορειτική Εστία, μετά την ολοκλήρωση των 10 διεθνών επιστημονικών συνεδρίων, που πραγματοποίησε την δεκαετία 2006-2015, εγκαινιάζει από φέτος ένα νέο ετήσιο θεσμό για την προβολή και παρουσίαση του επιστημονικού και ερευνητικού έργου για το Άγιον Όρος, αυτόν των Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων.

Κατά τη διάρκεια των ετησίων Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων, στα οποία δεν θα υπάρχει συγκεκριμένο θεματολόγιο, θα παρουσιάζονται επιστημονικές ανακοινώσεις και ερευνητικές εργασίες, πρωτότυπες και καινοτόμες, ατομικές ή συλλογικές, καθιερωμένων αλλά και νέων επιστημόνων, για την ιστορία, την τέχνη, την θεολογία, την αρχιτεκτονική, το φυσικό περιβάλλον, κλπ. της Αθωνικής Πολιτείας.

Το Πρώτο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2016, οργανώνεται από την Αγιορειτική Εστία με ευθύνη Επιστημονικής Επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ειδικά για το σκοπό. 

Το έντυπο Δήλωση Συμμετοχής και λεπτομέρειες για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο της Αγιορειτικής Εστίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο