Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΤΕΦΑΑ Σερρών

Tο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής   και  Αθλητισμού  Σερρών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο διεξαγωγής των καθιερωμένων ημερών εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017.  Η κινητή μονάδα του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο Τ.Ε.Φ.Α.Α., κτίριο Διδακτηρίου, στον Άγιο Ιωάννη από τις 09:00 έως τις 13:00.

Nα σώσεις τον κόσμο δεν είναι εύκολο, η διάσωση μιας ζωής είναι”. Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται! Ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και αποτελεί μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας. Αν ένας στους 20 ανθρώπους έδινε εθελοντικά αίμα μία φορά το χρόνο, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις τακτικές και έκτακτες ανάγκες των ασθενών της χώρας μας!

Στο Τμήμα μας η εθελοντική αιμοδοσία είναι θεσμός από το 2007. Οι «καταθέσεις» των φοιτητών αλλά και διδακτικού και διοικητικού προσωπικό του ΤΕΦΑΑ Σερρών αποτελούν πρωτοπόρο παράδειγμα εθελοντισμού στο ΑΠΘ! Είναι αξιοθαύμαστο ένα τόσο μικρό τμήμα του ΑΠΘ να έχει τόσο «μεγάλες καταθέσεις»! Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να είμαστε περήφανοι ότι η «δική μας τράπεζα» θα αυξάνει συνεχώς τις καταθέσεις της! Όλοι οι  φοιτητές και άνθρωποι του ΤΕΦΑΑ μαθαίνουν πώς να αγωνίζονται! Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές! Και να θυμάστε πως ότι ομάδα αίματος και αν έχετε «ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ».

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη στήριξη σας και ευελπιστούμε στη μαζική συμμετοχή σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο