Στα πλαίσια του κύκλου διαλέξεων “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ”, που οργανώνεται από το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ και την ερευνητική ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 4-6 μ.μ. οι παρακάτω δραστηριότητες:

• Παρουσιάση Διαγωνισμού με χρηματικό έπαθλο 500-1000 Ευρώ για video streaming.

(Πληροφορίες: http://icarus.csd.auth.gr/news, Π. Καπλάνογλου pikaplanoglou@aiia.csd.auth.gr). Συνάντηση των μελών της ομάδας ΙΚΑΡΟΣ: 4-5 μμ.

• Διάλεξη ‘Problems in Video streaming for drones’.

Εισηγητρια: Π. Νούση 5-6 μμ

Η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (http://icarus.csd.auth.gr/) δραστηριοποιείται σε συναργασία με τους ερευνητές του έργου "MULTIDRONE" (https://multidrone.eu/) σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης για τεχνολογίες drones, drone imaging, τεχνητής όρασης, μηχανικής μάθησης/βαθειών νευρωνικών δικτύων, ρομποτικής και επεξεργασίας εικόνας/βίντεο/σήματος.
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ίδια μέρα και ώρα στην Αίθουσα Διδασκαλίας H6 (πρώην Αίθουσα Β) του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ (ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού).

Προσκαλούνται ενδιαφερόμενα νέα μέλη (κυρίως φοιτητές ή απόφοιτοι ΣΘΕ, Πολυτεχνικής Σχολής ή ΤΕΙ ή άτομα με ενδιαφέρον για τεχνολογίες drones) να συμμετάσχουν, στέλνοντας ταυτόχρονα email με σύντομο βιογραφικό στο pitas@aiia.csd.auth.gr ή/και στο contact us στην σελίδα του Ίκαρου http://icarus.csd.auth.gr/.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Συμπληρωματικά στοιχεία επικοινωνίας: 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 

Παρασκευή, 9 Μάρτιος, 2018 - 16:00 έως 18:00

Χώρος: 

Αίθουσα H6, ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού
Υποβλήθηκε στις 07/03/2018 @ 10:30