ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: ‘Reinforcement learning for drone control’ | Διάλεξη του Α. Τέφα & Συνάντηση της Ομάδας ΙΚΑΡΟΣ

Στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ”, που οργανώνεται από το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ και την ερευνητική ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11/5/2018 στις 4-6 μ.μ. οι παρακάτω δραστηριότητες:

  • Συνάντηση των μελών της ομάδας ΙΚΑΡΟΣ: 4-5 μμ (Οργανωτικά, θερινό σχολείο, πρόοδος ερευνητικών εργασιών)
  • Διάλεξη ‘Reinforcement learning for drone control’. Εισηγητής Αναπληρωτής Καθηγητής Α. Τέφας 5-6 μμ

Μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος.

Η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (http://icarus.csd.auth.gr/) δραστηριοποιείται σε συνεργασία με τους ερευνητές του έργου "MULTIDRONE" (https://multidrone.eu/) σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης για τεχνολογίες drones, drone imaging, τεχνητής όρασης, μηχανικής μάθησης/βαθειών νευρωνικών δικτύων, ρομποτικής και επεξεργασίας εικόνας/βίντεο/σήματος.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ίδια μέρα και ώρα στην Αίθουσα Διδασκαλίας H6 (πρώην Αίθουσα Β) του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ (ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού).

Προσκαλούνται ενδιαφερόμενα νέα μέλη (κυρίως φοιτητές ή απόφοιτοι ΣΘΕ, Πολυτεχνικής Σχολής ή ΤΕΙ ή άτομα με ενδιαφέρον για τεχνολογίες drones) να συμμετάσχουν, στέλνοντας ταυτόχρονα email με σύντομο βιογραφικό στο pitas@aiia.csd.auth.gr ή/και στο contact us στην σελίδα του Ίκαρου http://icarus.csd.auth.gr/.

 

Ι. Πήτας

 

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Παρασκευή, 11 Μάιος, 2018 - 16:00 έως 18:00
Χώρος: 
Αίθουσα Διδασκαλίας H6, Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ (ημιώροφος κτιρίου Βιολογικού)
Οργάνωση εκδήλωσης
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: