Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με χαρά σας προσκαλεί σε εκδήλωση-στρογγυλή τράπεζα σχετικά με τις δυνατότητες μετακίνησης του προσωπικού του Α.Π.Θ. σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της δράσης Erasmus+ International. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/10/2018 και ώρα 10:00 πμ, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Α.Π.Θ.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού που αξιοποίησαν τη συγκεκριμένη δράση και μετακινήθηκαν σε χώρες όπως το Μεξικό, η Κίνα και η Ουκρανία, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση τόσο σχετικά με τα πλεονεκτήματα όσο και με τις δυσκολίες μίας τέτοιας μετακίνησης.

Στο δεύτερο μέρος, συνάδελφοι από συνεργαζόμενα ιδρύματα του προγράμματος, που θα συμμετέχουν στην 8η Εβδομάδα Επιμόρφωσης Erasmus+ που διοργανώνει το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους ενώ θα ακολουθήσει και πάλι συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ενημέρωσης για τη δράση Erasmus+ International και επαφής με συναδέλφους που διαθέτουν την εμπειρία ανάλογων μετακινήσεων.

Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 

Τρίτη, 16 Οκτώβριος, 2018 - 10:00 έως 13:00

Χώρος: 

Κεντρική Βιβλιοθήκη
Οργάνωση εκδήλωσης

Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: 

Υποβλήθηκε στις 09/10/2018 @ 10:21