Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Α.Π.Θ.

post image

 

 

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την διαδικτυακή εκδήλωση πληροφόρησης, με θέμα:
«Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Α.Π.Θ.»,  την Τρίτη 18 Μαϊου, από τις  09:00 έως τις 16:00.

H εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτήτριες/τες, αποφοίτους, πανεπιστημιακούς και γενικότερα στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και σε φορείς της πόλης μας με σκοπό την ενημέρωση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ  Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και απόφοιτοι των Προγραμμάτων οι οποίοι έχουν σταδιοδρομήσει επιτυχώς.
Η εκδήλωση  περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
  • Παρουσίαση της σταδιοδρομίας αποφοίτων των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και
  • Εισήγηση Συμβουλευτικής με θέμα: "Επιλέγω και Επιλέγομαι σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών˙ Πετυχαίνω τον στόχο μου!".

Ά Μέρος
Πληροφορίες σύνδεσης:
https://authgr.zoom.us/meeting/register/tJcsdemuqDwoGdQczOKis6k0S7bMIQLjeXQN
Meeting ID: 931 2066 7230
Passcode: 364023

9:00 -   9:15
Έναρξη και χαιρετισμός από τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και Πρόεδρο της Επιτροπής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, κ. Δημήτριο Κωβαίο, Καθηγητή

9:15 - 10:00
Εισήγηση Συμβουλευτικής με θέμα: ”Επιλέγω και Επιλέγομαι σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών˙ Πετυχαίνω τον στόχο μου!”, από την Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης, κ. Κατερίνα Παπακώτα

 

Β΄Μέρος
10:15- 13:00    Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Σχολών:
Πληροφορίες σύνδεσης:
Επιλέγοντας τη Σχολή ή το Τμήμα που σας ενδιαφέρει από τους συνδέσμους που ακολουθούν θα οδηγηθείτε στις πληροφορίες σύνδεσης για κάθε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Γ΄Μέρος
13:10- 16:00    Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Σχολών:
Πληροφορίες σύνδεσης:
Επιλέγοντας τη Σχολή ή το Τμήμα που σας ενδιαφέρει από τους συνδέσμους που ακολουθούν θα οδηγηθείτε στις πληροφορίες σύνδεσης για κάθε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

 

 

Πληροφορίες επικοινωνίας
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Τρίτη, 18 Μάιος, 2021 - 09:00 έως 16:00
Οργάνωση εκδήλωσης
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: