Ανακοινώσεις 08.06.2017

08.06.2017
Εκδηλώσεις: 

Διάλεξη του Χρήστου Ζερεφού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

post image

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Φυσικής Περιβάλλοντος του Τμήματος Φυσικής, διοργανώνει Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό, Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας & Καινοτομίας. Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 12:00.

«Η Κρίση της Νεωτερικότητας» | Διάλεξη στο πλαίσιο του διεπιστημονικού προγράμματος «Παραδόσεις και Νεωτερικότητα»

Ο διακεκριμένος Γάλλος φιλόσοφος Paul  Ballanfat, καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Η Κρίση της Νεωτερικότητας». Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 20.00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

"Ενιαίος Χώρος Εκπαίδευσης και Έρευνας και Παραγωγική Ανασυγκρότηση" | Διημερίδα στο NOESIS

post image

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας NOESIS υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων διοργανώνει Διημερίδα με θέμα: "Ενιαίος Χώρος Εκπαίδευσης και Έρευνας και Παραγωγική Ανασυγκρότηση" στις 9 και 10 Ιουνίου.

Νέα: 

Έκθεση Φωτογραφίας της ομάδας Phototopos του ΑΠΘ με θέμα "Χρώμα και Κίνηση"

Η ομάδα Phototopos δημιουργήθηκε πριν από περίπου 4 χρόνια από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ. Η έκθεση φωτογραφίας του Phototopos πειραματίζεται, αυτή τη φορά, με το χρώμα και την κίνηση. 1-21 Ιουνίου 2017 , Ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης.

60 χρόνια Τμήμα Αρχιτεκτόνων - 90 χρόνια ΑΠΘ

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΠΣ ΑΠΘ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του διοργανώνει ημερίδα με γενικό τίτλο «60 χρόνια Τμήμα Αρχιτεκτόνων - 90 χρόνια ΑΠΘ». Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Β΄ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για κινητικότητα Διδασκαλίας μέσω του Προγράμματος Erasmus+

post image

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ 2016-2017 ανακοινώνει τη Β΄ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντοςγια κινητικότητα του διδακτικού προσωπικού του ΑΠΘ.για Διδασκαλία σε ευρωπαϊκά ιδρύματα.