Ανακοινώσεις 09.02.2018

09.02.2018
Εκδηλώσεις: 

Οι χάρτες του Λουδοβίκου ΙΔ' από την Τρικόγλειο Βιβλιοθήκη στο Τελλόγλειο

post image

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΑΠΘ σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και το Εργαστήριο Χαρτογραφίας ΑΠΘ, διοργανώνει στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έκθεση «Aρχιπέλαγος 1685-1687 στους χάρτες του Λουδοβίκου ΙΔ΄». Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στις 19.00.

Συζήτηση για το Μακεδονικό Ζήτημα | Εκδήλωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού

post image

Ο σύλλογος  Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ προσκαλεί όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, σε εκδήλωση-συζήτηση για το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΖΗΤΗΜΑ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΥΘΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ». Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ.

Η "Φανταστική Συμφωνία" του Berlioz | Συναυλία ΚΟΘ

post image

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τη «Φανταστική Συμφωνία» του Hector Berlioz, ένα έργο ορόσημο στην ιστορία της μουσικής. Μειωμένο εισιτήριο για τους διοικητικούς υπάλληλοι και εκπαιδευτικό προσωπικό ΑΠΘ και δωρεάν είσοδος για όλους τους φοιτητές του. Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 20:30. 

Νέα: 

Τελετή αναγόρευσης του Hermann Schmitt σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Αναγόρευση του Hermann Schmitt Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Mannheim της Γερμανίας και του Πανεπιστημίου του Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών. Παρασκευή 9-2-2018 στις 17.30 στην Αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής.

Έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία με τίτλο "Journée des Talents 2018 "

Η Πρεσβεία της Γαλλίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Campus France και την υποστήριξη του ΑΠΘ, διοργανώνουν Έκθεση Γαλλικών Πανεπιστημίων. 26 Φεβρουαρίου 2018, 10.30-17.30, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Η PRAKSIS πραγματοποιεί δωρεάν, ανώνυμα τεστ για τον HIV και τις Ηπατίτιδες στο ΑΠΘ

post image

Η ΜΚΟ PRAKSIS σε συνεργασία με το ΑΠΘ, πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C. Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, 10.00-14.00 στην αίθουσα της Επιτροπής Υγείας στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης.