Εκδήλωση στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δίκαιο και Μηχανική της Ενέργειας»

Η Νομική Σχολή του ΑΠΘ θα υποδεχτεί τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, κ. Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, ο οποίος θα μιλήσει για την πατρίδα του και την ιστορία της, με αφορμή την πρόσφατη ιστορική μονογραφία του, Το Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στις Μεγάλες Δυνάμεις 1918-1920.

Αμέσως μετά την ομιλία, μαζί του θα συζητήσουν ο Καθηγητής κ. Γιάννης Στεφανίδης, ο Αν. Καθηγητής κ. Παναγιώτης Γκλαβίνης, ο Αν. Καθηγητής κ. Παναγιώτης Μαντζούφας και ο Επικ. Καθηγητής κ. Μίλτος Σαρηγιαννίδης της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, εκατοστή επέτειο της Φεβρουαριανής Επανάστασης που έγραψε το τέλος της τσαρικής Ρωσίας. «Ό,τι επακολούθησε, θα το προσεγγίσουμε με τα μάτια τού εκπροσώπου ενός λαού στη χώρα μας, που διεκδίκησε την ανεξαρτησία του εκείνη ακριβώς την περίοδο, για να την ξανακερδίσει εβδομήντα χρόνια αργότερα» αναφέρει ο Διευθυντής του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δίκαιο και Μηχανική της Ενέργειας», Αν. Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Αν. Καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δίκαιο και Μηχανική της Ενέργειας» της Νομικής Σχολής και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα 212 της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο