Συνεχίζονται οι δράσεις του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ στο πλαίσιο του #pressEU_NextGen «Εκπαίδευση Δημοσιογράφων στην κάλυψη θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2019»

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Δημοσιογράφων στην κάλυψη θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2019».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρες 15.30-18.00, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος.   

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δημοσιογράφους που καλύπτουν θέματα ευρωπαϊκού και διεθνούς χαρακτήρα, αλλά και σε φοιτητές, με στόχο την πληροφόρησή τους για καίρια ζητήματα και θέματα σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019. 

Η διοργάνωση του σεμιναρίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και η Έδρα Jean Monnet για τη Δημοσιογραφία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης σχετικά με την επικοινωνιακή καμπάνια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις επικείμενες εκλογές. Οι δράσεις πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος #pressEU_NextGen.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvoLb_wlnBSlJxoNSupgzX5eFHPJ6OKl657BMpXxGQRkXsVg/viewform 

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο