Στην Έκθεση Πανεπιστημίων «Mobility Fair» συμμετέχει το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ

Το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Tμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του AΠΘ και η Έδρα Jean Monnet για τη Δημοσιογραφία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης έχουν αναλάβει, μέσω του προγράμματος #pressEU_NextGen, την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων που εντάσσονται στην επικοινωνιακή καμπάνια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις επικείμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας θα συμμετάσχει στην Έκθεση Πανεπιστημίων «Mobility Fair», η οποία αποτελεί μέρος της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Δικτύου Φοιτητών Erasmus (Annual General Meeting- AGM Thessaloniki 2019), για να συζητήσει για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρες 11.00 -14.30 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η Έκθεση Πανεπιστημίων «Mobility Fair», η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus (Erasmus Student Network- ESN) της Ελλάδας σε συνεργασία με το EMA Greece- Erasmus Mundus Association Greece.

Κατά τη διάρκειά της, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους- φοιτητές 500 Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων για τις σπουδές στο εξωτερικό, τα προγράμματα ανταλλαγής και πρακτικής άσκησης, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, καθώς και την εθελοντική εργασία.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο