Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα από το «Μουσικό Πολύτροπο»

 

Τις δυνάμεις τους ενώνουν παλιά και νέα μέλη του «Μουσικού Πολυτρόπου» και τραγουδάνε σε μια βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 20.00, στο θεατράκι στο υπόγειο του κτιρίου του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Το «Μουσικό Πολύτροπο» είναι ένα σύνολο φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, που δημιουργήθηκε το 1994 από τον Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, Ιωάννη Καϊμάκη, με στόχο να μεταφέρει στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις των μαθημάτων. Αποτελεί σημαντικό πομπό της ελληνικής παράδοσης, ενώ παράλληλα προβάλλει το πολύμορφο έργο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος της εκδήλωσης «Μουσική προσφορά» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, για να αντιμετωπιστεί η πολυδάπανη νοσηλεία 28χρονης – μέλους του «Μουσικού Πολυτρόπου», η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Ιορδανία, πριν από περίπου δύο μήνες. Μετά τη μεταφορά της από την Άκαμπα της Ιορδανίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξακολουθεί να νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει φιλικά χορευτικό συγκρότημα της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μπορούν, εάν επιθυμούν, να συνεισφέρουν στον λογαριασμό της Eurobank:

Αριθμός λογαριασμού: 0026-0346-43-0100828867

IBAN: GR6002603460000430100828867

Δικαιούχοι: Νέσσερη Μαρία/NESSERI MARIA – Νέσσερης Χρήστος/NESSERIS CHRISTOS

 

Περισσότερες πληροφορίες για το «Μουσικό Πολύτροπο» στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://www.auth.gr/sites/default/files/viografiko_moysikoy_polytropoy.pdf

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο