«Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας»

 
Η επιδημιολογική επιτήρηση με βάση τα λύματα και η σημασία του περιβαλλοντικού εξορθολογισμού, η εγκυρότητα των προγνωστικών μοντέλων της πανδημίας και η νανοτεχνολογία στην έρευνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν στη διαδικτυακή εκδήλωση, με τίτλο: «Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας».
 
Στόχος της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από την Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, είναι να ενημερωθεί το ευρύ κοινό αλλά και η πανεπιστημιακή κοινότητα για τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο θέμα της Covid-19. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12.00.
 
Η διαδικτυακή εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαρίτων-Σαρλ Χιντήρογλου.
 
Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η παρουσίαση των θεμάτων από τον Διευθυντή Εργαστηρίου Χημικής και Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, Καθηγητή Θοδωρή Καραπάντσιο, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ, Καθηγητή Ιωάννη Αντωνίου και τον Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ Στέργιο Λογοθετίδη.
 
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των συνδέσμων: https://www.auth.gr/news/events/28877 (για το κοινό) και https://authgr.zoom.us/j/93811599113 (για την πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ).
 

Συνημμένα αρχεία
Προέλευση Δελτίου Τύπου