Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μακροχρόνιας κινητικότητας Erasmus+ για Σπουδές ακαδ. έτους 2023-2024

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μακροχρόνιας κινητικότητας (2-12 μηνών) στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για Σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 (χειμερινό κι εαρινό εξάμηνο).

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος, https://eurep.auth.gr/el  μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές, τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, και τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογής.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων:  20 Φεβρουαρίου έως και 10 Μαρτίου 2023 (15:00, ώρα Ελλάδας).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων ώστε να αποφευχθεί πιθανή υπερφόρτωση του συστήματος και, κατά συνέπεια, η όποια ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής τους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 κι ώρα 11.00-13.00 έχει προγραμματιστεί ενημερωτική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν.
Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας σας στην εκδήλωση, η τελευταία θα μεταδοθεί και μέσω live streaminghttps://www.auth.gr/video/live-enimerotiki-ekdilosi-gia-to-program/

Επίσης, θα υπάρχει βιντεοσκοπημένη και στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας, https://eurep.auth.gr/el/media/events-outgoing-students

Λόγω τεχνικού προβλήματος η ζωντανή αναμετάδοση καθώς και η καταγραφή ακυρώθηκαν.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο