Προκήρυξη τακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή: «Προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε αίθουσες της βόρειας πλευράς του κτιρίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ»

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
1. Τακτικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε αίθουσες της βόρειας πλευράς του κτιρίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ και το Παράρτημα Δ΄ (Τεχνικές Προδιαγραφές) της παρούσας.
2. Προϋπολογισμός: 78.075,20€ χωρίς την αξία του Φ.Π.Α., 96.813,25€ με Φ.Π.Α. 24%.
3. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από προθεσμία τουλάχιστον τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης στο Τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων. Επίσης, περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί στον Ελληνικό τύπο και στον Νομαρχιακό τύπο και στα Επιμελητήρια. Το πλήρες σώμα της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων και στην Ιστοσελίδα του ΑΠΘ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο