Προκήρυξη Τακτικού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με αρ. 428/2019 για την Τακτική Συντήρηση και Λειτουργία των Εγκαταστάσεων Θέρμανσης του ΑΠΘ

Είδος διαγωνισμού: Τακτικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.
Τίτλος διαγωνισμού: «Τακτικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την Τακτική Συντήρηση και Λειτουργία των Εγκαταστάσεων Θέρμανσης του ΑΠΘ»
Περιγραφή του έργου: Αντικείμενο του Η παροχή υπηρεσίας αφορά στην τακτική συντήρηση και τη λειτουργική υποστήριξη των εγκαταστάσεων θέρμανσης του ΑΠΘ για δυο (2) έτη. Η εν λόγω παροχή υπηρεσίας περιλαμβάνει κατά περίπου 95% την χειμερινή περίοδο (Οκτώβριος-Απρίλιος) και κατά 5% τους λοιπούς μήνες του έτους, με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 42160000-8 Λεβητοστάσια.
Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δύο (2) έτη από 1-9-2019, ή από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο