Ανακοινώσεις ΑΠΘ 04-03-2015

04.03.2015
Εκδηλώσεις: 

Βράβευση του προγράμματος ArcFuel (LIFE Environment) στο οποίο συμμετείχε το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης του ΑΠΘ

Το πρόγραμμα ArcFUEL στο οποίο συμμετείχε το ΑΠΘ μέσω του Εργαστηρίου Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αρχιτεκτονική Τοπίου

Το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και το τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τη διοικητική υποστήριξη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ., προκηρύσσουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ).

Το ΑΠΘ διευρύνει την ασύρματη ευρυζωνική κάλυψη με χρήση περιαγωγής eduroam με την υποστήριξη του ΕΔΕΤ

Tο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο Ίδρυμα που διευρύνει την ασύρματη πρόσβασή του στο διεθνές  ερευνητικό & ακαδημαϊκό δίκτυο περιαγωγής eduroam, με την υποστήριξη του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ).

Νέα: 

Map Your Career

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ σας προσκαλεί στην Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Map your Career»

Μουσικοθεατρική παράσταση «’Ανάθιμά σι ξενιτιά τόσα φαρμάκια π’όχεις»

Το «Μουσικό Πολύτροπο» του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. σας προσκαλεί στην μουσικοθεατρική παράσταση «’Ανάθιμά σι ξενιτιά τόσα φαρμάκια π’όχεις» που βασίζεται σε παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τις περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.