Ανακοινώσεις 19.03.2015

19.03.2015
Εκδηλώσεις: 

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας της Μετεωρολογίας

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας της Μετεωρολογίας

Ο Τομέας Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Τμήματος Γεωλογίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μετεωρολογίας, διοργανώνει ομιλία του μετεωρολόγου και Υποδιοικητή της Ε.Μ.Υ., κ. Θεόδωρου Κολυδά, με θέμα: «Ιστορική Ανασκόπηση της Επιστήμης της Μετεωρολογίας», την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015.

Βεβαιώσεις Αποδοχών 2014 από συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΑΠΘ απέστειλε και φέτος ηλεκτρονικά τις βεβαιώσεις αποδοχών του έτους 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο κάθε αμειβόμενος για τη συμμετοχή του σε ερευνητικό πρόγραμμα.

Νέα: 

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Ο επίσημος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 στις 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επιστημονικό Σεμινάριο Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Γεωπονίας ΑΠΘ

Ο Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας, της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. οργανώνει Επιστημονικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης με θέμα: «Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία και Εφαρμογές».