Ανακοινώσεις 31.03.2015

31.03.2015
Εκδηλώσεις: 

«POPULISMUS: Λαϊκιστικός λόγος και δημοκρατία»

το πλαίσιο το ερευνητικού προγράμματος «POPULISMUS: Λαϊκιστικός λόγος και δημοκρατία», το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ διοργανώνει ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Johannes Kepler της Αυστρίας, Dario Azzellini, με τίτλο: «Venezuela and the Latin American Context: Revolutionary Populism? - Η Βενεζουέλα και το λατινοαμερικανικό πλαίσιο: Επαναστατικός λαϊκισμός;».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 3Α του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ (Εγνατίας 46), την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 14.00. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

«1ο Σεμιναρίο Προσομοίωσης Επειγόντων Περιστατικών, από φοιτητές για φοιτητές - 1st ABCS3»

10 σενάρια επειγόντων περιστατικών σε συνεργασία με 10 πανεπιστημιακές κλινικές και φορείς και με τη συμμετοχή 240 φοιτητών του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του «1ο Σεμιναρίου Προσομοίωσης Επειγόντων Περιστατικών, από φοιτητές για φοιτητές - 1st ABCS3» που διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) με έδρα το Α.Π.Θ. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικής και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ

Νέα: 

Το Πανεπιστήμιο αποτιμά το χθες και ανιχνεύει το αύριο της Θεσσαλονίκης

«Το Πανεπιστήμιο αποτιμά το χθες και ανιχνεύει το αύριο της Θεσσαλονίκης» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Σύλλογος Αποφοίτων του ΑΠΘ και η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, στις 19:00.