Ανακοινώσεις 04.12.2015

04.12.2015
Εκδηλώσεις: 

Βραβείο "student of the year" σε φοιτητή του ΑΠΘ

post image

Ο φοιτητής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Θυμιατής κέρδισε το Α’ Βραβείο ερευνητικής εργασίας στην κατηγορία των B.Sc./M.Sc. διπλωματικών ερευνητικών εργασιών «Student of the Year Award, 2015» .

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αρθροπλαστικής Ισχίου και Γόνατος: παρουσίαση πρωτοποριακής μεθόδου αρθροπλαστικής

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις, οι νεότερες τεχνολογίες και οι χειρουργικές τεχνικές που αφορούν την αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται οι τεχνικές μικρής επεμβατικότητας (MIS), με ελάχιστο πόνο και απώλεια αίματος, αλλά και κινητοποίηση του ασθενή τις πρώτες 24ώρες, θα παρουσιαστούν στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αρθροπλαστικής Ισχίου και Γόνατος (MAST-2) που οργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ στο Γ.Ν."ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ".

2η Προκήρυξη Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτος 2015-2016

post image

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-2016, με περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών από 1 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου 2015.

Hμερίδα "Διάχυση και Ανάδειξη της γνώσης για την έρευνα, την κοινωνία και την οικονομία - Ανοικτή Επιστήμη, Ανοικτή Καινοτομία"

post image

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα "Διάχυση και Ανάδειξη της γνώσης για την έρευνα, την κοινωνία και την οικονομία - Ανοικτή Επιστήμη, Ανοικτή Καινοτομία" που διοργανώνουν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ.

Νέα: 

Μουσική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γνωριμίας με τους εθελοντές του Πανεπιστημίου και της πόλης μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, στον πάνω όροφο δίπλα, με είσοδο από 3ης Σεπτεμβρίου.

Η χαμένη χαρά της Μάγισσας Θυμουέλα

«Η Χαμένη Χαρά της Μάγισσας Θυμουέλα» είναι ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Αν. Καθηγήτριας Ειδικής Αγωγής του ΑΠΘ, Παρασκευής Γιαγκάζογλου και θα παρουσιαστεί από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ.

Christmas Universities’ Fair

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, διοργανώνει την εκδήλωση “Christmas Universities’ Fair” την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015, στο ισόγειο της Άνω Φοιτητικής Λέσχης, 15:00- 19:00 μ.μ. Στην εκδήλωση αυτή, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι εισερχόμενοι φοιτητές του ΑΠΘ θα παρουσιάσουν τα Πανεπιστήμιά  τους, απευθυνόμενοι στους Έλληνες φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ μελλοντικά.