Ανακοινώσεις 12.02.2016

12.02.2016
Εκδηλώσεις: 

Υποβολή αιτήσεων Erasmus+ για Σπουδές ακαδ. έτους 2016-2017

post image

H περίοδος υποβολής αιτήσεων για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για Σπουδές, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, θα διαρκέσει από τις 12 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00μ.

Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών | Διατμηματικά μαθήματα ξένων γλωσσών με ειδικές θεματικές για το εαρινό εξάμηνο 2016

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το εαρινό εξάμηνο 2016, σε φοιτητές-τριες του ΑΠΘ μαθήματα ξένων γλωσσών με ειδικές θεματικές.

Yποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το 3ο Technology Forum και το 2ο "Συνεργάζομαι"

Το «Συνεργάζομαι» είναι ένας θεσμός επιβράβευσης συνεργασιών μεταξύ Βιομηχανικών φορέων (Εταιρίες πληροφορικής & Βιομηχανίες) και Ερευνητικών οργανισμών (Πανεπιστήμια & Ερευνητικοί φορείς) με στόχο να δώσει κίνητρα για Τεχνολογικές Συνεργασίες, έτσι ώστε να επιτευχθεί μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των φορέων και να αναπτυχθούν, με αποδοτικό τρόπο, νέα/καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Έμμεσος στόχος είναι η συνέχεια, η επέκταση και προβολή, κατά τη διάρκεια όλου του έτους, των συνεργασιών που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του ετήσιου Technology Forum, αλλά και όσων προέρχονται εκτός αυτού.

Νέα: 

Σεμινάριο: Παιδιατρικές Λοιμώξεις 2016

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως συνέχεια των Σεμιναρίων Παιδιατρικών Λοιμώξεων που διοργανώνονται από την Γ' Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμώξεων, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων. 

Ελεύθερη Αγορά ή Κοινωνικό Κράτος; Δίλημμα-συνάρτηση πολιτισμικού επιπέδου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εξωστρέφειας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (ΕΚΠΥ), υποστηριζόμενη και από τις Πρυτανικές Αρχές, διοργανώνει μια ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ από διακεκριμένους επιστήμονες της χώρας με θέματα ποικίλου και κοινού ενδιαφέροντος. 

Η επόμενη διάλεξη θα δοθεί από τον κ. Χ. ΓΙΑΝΝΑΡΑ, Καθηγητή Φιλοσοφίας του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Αθηνών, την Τετάρτη,17 Φεβρουαρίου 2016, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, και ώρα 19.00.

Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Πληροφορική στην εποχή της κρίσης | Ημερίδα Τμήματος Πληροφορικής

Το τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ σε συνεργασία με τις πλέον ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο της Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει ημερίδα με παράλληλες ανοιχτές συνεντεύξεις φοιτητών, αποφοίτων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών με κύριο αντικείμενο την Πληροφορική.