Ανακοινώσεις 18.03.2016

18.03.2016
Εκδηλώσεις: 

Η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ κοντά στους πρόσφυγες

post image

Η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη με τη βοήθεια της Εταιρίας «Γευσήνους» που έχει την ευθύνη σίτισης των φοιτητών, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και μετά από αίτημα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, θα διαθέτει καθημερινά 450 μερίδες βραδινού φαγητού για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων που διαμένουν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πορεία Μνήμης: Θεσσαλονίκη - Άουσβιτς

post image

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης με αφορμή τα 73 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για τα στρατόπεδα θανάτου Άουσβιτς-Μπίρκενάου, συμμετέχει στην Πορεία Μνήμης των 50.000 Θεσσαλονικέων Εβραίων που θανατώθηκαν στα κρεματόρια.

1η Επιστημονική Ημερίδα «Μηχανική & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων»

post image

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 ετών από την ίδρυση του ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, το Εργαστήριο Νευρομηχανικής του Τμήματος, διοργανώνει την 1η Επιστημονική Ημερίδα «Μηχανική & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων». 

Νέα: 

Άνοιξη στο ΑΠΘ

Με ένα διήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον θα γιορτάσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τον ερχομό της Άνοιξης. Συγκεκριμένα, η εαρινή ισημερία, η Διεθνής Ημέρα Δασών και η Παγκόσμια Ημέρα Νερού θα εορταστούν στο ΑΠΘ τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Μαρτίου, με πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα.

Η Διεθνής Έκθεση κορυφαίων Πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση διεθνών Πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016.
Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων, που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στην Αγγλία, στην Αμερική, στη Γαλλία, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και σε άλλους προορισμούς σπουδών.

Σειρά εκδηλώσεων με τίτλο: "Remembering the Past - Building the Future"

Οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη λαμβάνουν χώρα με αφορμή τα 73 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπίρκεναου ενώ παράλληλα εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.