Ανακοινώσεις 08.04.2016

08.04.2016
Εκδηλώσεις: 

2ο Ετήσιο Συνέδριο Νομικής Σχολής: «ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ»

post image

Η Δίκαιη Δίκη είναι το θέμα του δεύτερου ετήσιου συνεδρίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Δημιουργική Γραφή και Λογοτεχνία: Από τη θεωρία στην πράξη | Ημερίδα

post image

Το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ οργανώνει την Ημερίδα "Δημιουργική Γραφή και Λογοτεχνία: Από τη θεωρία στην πράξη", Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα έναρξης:14.00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ.

 

6ο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής | 5η Ημερίδα Ειδικής Φυσικής Αγωγής

post image

Η Επιστημονική Εταιρεία Θεραπευτικής Γυμναστικής και Ειδικής Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Σερρών ΑΠΘ διοργανώνει το 6ο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής και 5η Ημερίδα Ειδικής Φυσικής Αγωγής με θέμα: "Προοπτικές παρέμβασης και Εκπαίδευσης παιδιών με αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες".

Εκφράσεις Εξουσίας. Η εικόνα του πολιτικού ανδρός από τον Περικλή ως τον Θεοδόσιο Β' | Έκθεση

post image

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας διοργανώνει Έκθεση με τίτλο «Εκφράσεις Εξουσίας. Η εικόνα του πολιτικού ανδρός από τον Περικλή ως τον Θεοδόσιο Β΄». Τα εγκαίνεια της Έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00, στο Μουσείο Εκμαγείων της Φιλοσοφικής Σχολής.

Νέα: 

2ο InnovationLab από την Φοιτητική Ομάδα The Triple Helix Aristotle

H φοιτητική ομάδα The Triple Helix Aristotle οργανώνει το δεύτερο κατά σειρά εβδομαδιαίο InnovationLab, με σκοπό να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με την έρευνα και την καινοτομία και να τους εμπνεύσει να ξεκινήσουν τα δικά τους πρότζεκτ.

Ημερίδα με θέμα:"SEARCH, FIND, STRIKE: Προετοιμάσου για την αγορά εργασίας"

Η εθελοντική φοιτητική ομάδα Comvos (Cooperation and Motivation of Students) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) διοργανώνουν την ενημερωτική ημερίδα: "SEARCH, FIND, STRIKE: Προετοιμάσου για την αγορά εργασίας".

Υποβολή Εργασιών σε Διεθνές Συνέδριο "50 Χρόνια Ελληνική Τηλεόραση" | Τμήμα Δημοσιογραφίας

Με αφορμή την συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής της Ελληνικής Τηλεόρασης, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα «50 Χρόνια Ελληνική Τηλεόραση», με στόχο να προάγει την επιστημονική έρευνα και συζήτηση σχετικά με το μέσο επικοινωνίας που αποτέλεσε την κυρίαρχη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της σύγχρονης Ελλάδας, επηρεάζοντας όλους τους τομείς της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής.