Ανακοινώσεις 20.04.2016

20.04.2016
Εκδηλώσεις: 

Βιωματικές ανασκαφικές εμπειρίες | Διάλεξη Δ. Παντερμαλή

post image

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εξωστρέφειας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προς το ευρύ κοινό της πόλης η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (ΕΚΠΥ) του ΑΠΘ, υποστηριζόμενη και από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου μας, διοργανώνει, μεταξύ άλλων, μια ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ  από διακεκριμένους επιστήμονες της χώρας με θέματα ποικίλου και κοινού ενδιαφέροντος.   

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - JOBFAIR 2016

post image

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Πανευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση "Ημέρες Καριέρας - Job Fair 2016 - Α.Π.Θ."

Η Επικαιρότητα του Αριστοτελικού Έργου: Φιλοσοφία-Βιολογία-Επιστημονική Μέθοδος | Ημερίδα

Ημερίδα με τίτλο «Η Επικαιρότητα του Αριστοτελικού Έργου: Φιλοσοφία-Βιολογία-Επιστημονική Μέθοδος»

Εκδήλωση με τίτλο «Η επικαιρότητα του Αριστοτελικού Έργου: Φιλοσοφία-Βιολογία-Επιστημονική Μέθοδος» διοργανώνεται από το ΔΙ.Κ.Α.Μ. του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Ένωση Υποτρόφων Προγράμματος Fulbright-Τμήμα, Βόρειας Ελλάδας. Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρες 18:30-21:00, στην Αίθουσα Διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στην οδό Εθνικής Αμύνης 4. 

Σεμινάριο εκπαίδευσης σε επείγοντα περιστατικά με τεχνικές προσομοίωσης

post image

Το 2nd ABCS3 είναι ένα πρωτοποριακό σεμινάριο της ΕΕΦΙΕ Θεσσαλονίκης, το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης σε επείγοντα περιστατικά με τεχνικές προσομοίωσης στην Ελλάδα, από φοιτητές για φοιτητές, φέτος για 3 ημέρες: 22-24 Απριλίου 2016, στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ (Κόκκινο Κτήριο, 22 & 23.04) και στα ΤΕΠ του ΠΓΝΘ Παπαγεωργίου (24.04).

Νέα: 

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΑΠΘ | 21 Απριλίου

Η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του ΑΠΘ διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία και σας παρακαλούμε παράλληλα να προωθήσετε την σχετική πληροφόρηση στους χώρους στους οποίους εργάζεσθε και  των οποίων έχετε την εποπτεία, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στο ιδιαίτερα σημαντικό αυτό θέμα.    

Νέες υπηρεσίες Φωτοτυπικού Κέντρου ΑΠΘ

post image

Το Φωτοτυπικό Κέντρο του ΑΠΘ, στη διαρκή προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, αναλαμβάνει πλέον την εκτύπωση και βιβλιοδεσία διδακτορικών διατριβών σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Συμμετοχή φοιτητών της Σχολής ΟΠΕ στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016

H Σχολή ΟΠΕ (Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών), στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για το έτος Αριστοτέλη (2016) και τα 90+ χρόνια του ΑΠΘ, επιχειρεί να καλλιεργήσει την «ταυτότητα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΣΤΑ» στα μέλη του και ιδιαίτερα στους  φοιτητές και φοιτήτριες  του.

8ος Αριστοτέλειος Δρόμος | Δηλώσεις Συμμετοχής

post image

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ, στo πλαίσιo των αθλητικών δραστηριοτήτων, διοργανώνει δρόμο υγείας στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος». Η προθεσμία  εγγραφών λήγει στις 12 Μαίου 2016.