Ανακοινώσεις ΑΠΘ 13.05.2016

13.05.2016
Εκδηλώσεις: 

Διάλεξη του Καθηγητή Maxim Sokolov, Υπουργού Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας σας προσκαλεί στη διάλεξη του Καθηγητή Maxim Sokolov, Υπουργού Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Συμπροέδρου Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος και Ρωσίας για την Οικονομική, Βιομηχανική, Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία. Παρασκευή 13 Μαΐου, 19:30.

Η Συμμετοχή του Αριστοτελείου στο “Πείραμα” του CERN. Η Επιστημονική - Κοινωνική του Προσφορά

post image

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εξωστρέφειας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προς το ευρύ κοινό της πόλης η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (ΕΚΠΥ) του ΑΠΘ, υποστηριζόμενη και από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου μας, διοργανώνει, μεταξύ άλλων, μια ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ  από διακεκριμένους επιστήμονες της χώρας με θέματα ποικίλου και κοινού ενδιαφέροντος.  

Αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή Γ. Λαρεντζάκη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο διακεκριμένος Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Graz και ευρύτερα γνωστός στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα από τη συμμετοχή του στους διαχριστιανικούς διαλόγους. Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.

Αναγόρευση του καθηγητή Άγγελου Δεληβορριά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας ης Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα αναγορευτεί ο Αρχαιολόγος και Ιστορικός Τέχνης Άγγελος Δεληβορριάς. Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 ώρα 19.00. 
Νέα: 

8ος Αριστοτέλειος Δρόμος

Η Επιτροπή Εποπτείας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ σας προσκαλεί το Σάββατο 14/5/2016 στις 18:30 στην πλατεία Χημείο, να λάβετε μέρος στον «8ο Αριστοτέλειο Δρόμο» υγείας και δυναμικού βαδίσματος.

Προκήρυξη Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτος 2016-2017

post image

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το ακαδ. έτος 2016-2017 (έναρξη μετακινήσεων από τον Σεπτέμβριο του 2016), με περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από 12 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2016.

Εγγραφές στο Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ για το σχολικό έτος 2016-17

post image

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης λειτουργεί το Παιδικό Κέντρο ΕΑΔΠ ΑΠΘ ως αυτοτελής παιδαγωγική μονάδα, η οποία  περιλαμβάνει  Παιδικό Σταθμό (για παιδιά ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών έως  5 ετών) και  Νηπιαγωγείο. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής για το νέο σχολικό έτος 2016-2017 στις παρακάτω ημερομηνίες: από Δευτέρα 9 Μαΐου έως και Παρασκευή 27 Μαΐου στη Γραμματεία του Παιδικού Κέντρου.