Ανακοινώσεις 23.06.2016

23.06.2016
Εκδηλώσεις: 

Εκδήλωση ΚΕΔΕΚ | Παρουσίαση Ερευνητικών Ομάδων

post image

Η Επιτροπή του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία λειτουργίας του Κέντρου διοργανώνει την Τρίτη 28 Ιουνίου, εκδήλωση για την παρουσίαση των πρώτων διεπιστημονικών ερευνητικών ομάδων που εντάχθηκαν σε αυτό.

90+ Χρόνια Φιλοσοφική Σχολή

post image

«Η Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ: από το παρόν στο παρελθόν και το μέλλον» είναι ο τίτλος της κεντρικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρες 18:30 με 21:00, στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Αναγόρευση του καθηγητή Anwar Shaikh σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

post image

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής κ. Περικλής Μήτκας, η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Καθηγήτρια κα. Ευγενία Πετρίδου και ο  Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Δημήτριος Κουσενίδης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή αναγόρευσης του Anwar Mohammed Shaikh σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Παρασκευή 24  Ιουνίου  2016  και ώρα 12μμ.

Νέα: 

Erasmus+International: Παράταση αιτήσεων Εξερχόμενου Προσωπικού έως τις 27/6

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ανακοινώνει νέα παράταση αιτήσεων για μετακινήσεις εξερχόμενου προσωπικού στα πλαίσια του Erasmus+ International για το χειμερινό εξάμηνο (Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017) για Διδασκαλία ή Επιμόρφωση. Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 27 Ιουνίου 2016.