Ανακοινώσεις 04.10.2016

04.10.2016
Εκδηλώσεις: 

Ενημερωτική Ημερίδα προγράμματος ERASMUS + για τα μέλη Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού, 06-10-2016

post image

Η Επιτροπή και το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΑΠΘ σας προσκαλούν στην Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού του ΑΠΘ, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ από 11.00 πμ έως 14.00 μμ.

Εργαστήρια Αξιοποίησης Έρευνας & Καινοτομίας

post image

Στο πλαίσιο της σύνδεσης της έρευνας που παράγεται στο ΑΠΘ με τις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας, το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας της Επιτροπής Ερευνών ΑΠΘ, διοργανώνει Εργαστήρια Αξιοποίησης Έρευνας & Καινοτομίας με σκοπό την υποκίνηση και εκπαίδευση των ερευνητών (όλων των Τμημάτων και Βαθμίδων) στην αξιοποίηση της έρευνάς τους.

“Η Βιοπληροφορική στο Αριστοτέλειο: συμμετοχή στις υποδομές του ELIXIR” | Επιστημονική Ημερίδα

post image

Το ΑΠΘ θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα υποδομών ELIXIR που αποτελεί δράση στο πλαίσιο της Ενίσχυσης των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας του ΕΣΠΑ 2014-2020. Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για τη δημοσιοποίηση των δράσεων και υπηρεσιών που προβλέπονται από το Πρόγραμμα.

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές

post image

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου το απόγευμα,  το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο καλωσορίζει όλους/ες τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, διοργανώνοντας το 2ο Fitness Festival, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Νέα: 

Διημερίδα με θέμα "Σπουδές στο ΑΠΘ και στον κόσμο τον 21ο αιώνα" | Παράταση Υποβολής Εργασιών

Η Επιτροπή Σπουδών και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του ΑΠΘ θα πραγματοποίησει διημερίδα με θέμα "Σπουδές στο ΑΠΘ και στον κόσμο τον 21ο αιώνα". 11-12 Νοεμβρίου 2016. Τελική ημερομηνία υποβολής εργασιών: 14 Οκτωβρίου 2016.

Αναγόρευση του καθηγητή BERNHARD ZIMMERMANN σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας

Στις 6 Oκτωβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.30 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών του παλαιού κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής, θα γίνει η αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Freiburg i. Br. Bernhard ZIMMERMANN.

Αναγόρευση της εικαστικού καλλιτέχνιδος Lynda Benglis σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ

Η Τελετή Αναγόρευσης της Lynda Benglis σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποπιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00, στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ.

Αθλητικές Ακαδημίες Θέρμης | Λειτουργία - Εγγραφές

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δραστηριοτήτων Αθλητισμού και Αναψυχής στη Θέρμη, λειτουργούν αθλητικές ακαδημίες από τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν σήμερα ένα πρότυπο πολυχώρο άσκησης και αναψυχής, αφού συνδυάζουν κλειστούς και υπαίθριους χώρους άσκησης, αίθουσες διδασκαλίας και αθλητικά εργαστήρια εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό.