Ανακοινώσεις 10.11.2016

10.11.2016
Εκδηλώσεις: 

Ἀναγόρευση σέ Ἐπίτιμο Διδάκτορα Θεολογίας τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καί Πάσης Ἑλλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β'

post image

Τελετή Αναγόρευσης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β' σε επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής. Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου στις 18:30 στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ.

Διημερίδα: Σπουδές στο ΑΠΘ και στον κόσμο τον 21ο αιώνα

post image

Η Πρυτανεία και η Επιτροπή Σπουδών και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων, πραγματοποιούν διημερίδα με θέμα: «Σπουδές στο ΑΠΘ και στον κόσμο τον 21ο αιώνα»  την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Νοεμβρίου 2016  στο ΚΕ.Δ.Ε.Α.

5ο Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης | Βασίλης Βαρβαρέσος

post image

Ο σπουδαίος σολίστας Βασίλης Βαρβαρέσος επιστρέφει στο Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας αγαπημένα έργα των Beethoven, Chopin, Schubert.  Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 20:30 στο ΜΜΣΤ. Μειωμένο εισιτήριο για τους φοιτητές του ΑΠΘ.

Νέα: 

"Fast, just-in-time queries on heterogeneous scientific data" | Ομιλία της καθηγήτριας Anastasia AIlamaki

Το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει ομιλία της Καθηγήτριας της École Polytechnique Fédérale de Lausanne, Anastasia Ailamaki με τίτλο: "Fast, just-in-time queries on heterogeneous scientific data". Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 11:00, στο ΚΕΔΕΑ.

Ημερίδα | ''Οι Λόγοι και τα Λόγια της Δημοκρατίας''

Η Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα ''Οι Λόγοι και τα Λόγια της Δημοκρατίας'' στο πλαίσιο προετοιμασίας του επιστημονικού συνεδρίου που διοργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο ΚΕΔΕΑ.