Ανακοινώσεις 21.02.2017

21.02.2017
Εκδηλώσεις: 

Αναγόρευση του Κυπριανού Νικολαΐδη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ

post image

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, θα αναγορευτεί ο Καθηγητής Εμβρυϊκής Ιατρικής του Βρετανικού Πανεπιστημίου King’s College του Λονδίνου και Διευθυντής του Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine στο King’s College Hospital του Λονδίνου, Κυπριανός (Κύπρος) Νικολαΐδης. Παρασκευη 3 Μαρτίου στις 18:00.

Συνέδριο: «Περάσματα, μεταβάσεις, διελεύσεις: όψεις μιας λογοτεχνίας εν κινήσει»

post image

O Toμέας Μεσαιωνικών και Νέων Ελληνικών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ διοργανώνει την ΙΕ΄ Διεθνή Επιστημονική Συνάντησή του, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ομότιμου καθηγητή Δ.Ν. Μαρωνίτη, ενός μεγάλου δασκάλου του οποίου η φιλολογική, κριτική, συγγραφική, στοχαστική και προπάντων δημόσια παρουσία υπήρξε ανεξίτηλη τόσο για την πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και για ολόκληρο το μεταπολιτευτικό τοπίο της χώρας μας. 1-4 Μαρτίου, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας: Αλήθεια και Πολιτική

post image

Το Εργαστήριο Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό και η Επιθεώρηση Φιλοσοφείν. Πολιτικά Ανθρωπολογικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή της Επιτροπής Ερευνών του διοργανώνουν το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας με θέμα: Αλήθεια και Πολιτική. 6-8 Μαρτίου, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

Νέα: 

Διεθνής έκθεση πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα - QS World Grad - Φεβρουάριος 2017

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Met Hotel.

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Γυναίκα", από το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Γυναίκα"
Πρόσκληση για συμμετοχή σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Γυναίκα"
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας της Γυναίκας, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Γυναίκα”. Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση με φωτογραφίες τους έχουν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ. Προθεσμία υποβολής 1 Μαρτίου 2017. Διάρκεια Έκθεσης 8-24 Μαρτίου 2017.

Εκδήλωση Τιμής-Παρουσίαση Τόμου στη Μνήμη του Ομότιμου Καθηγητή Μιχάλη Κελπανίδη

Το Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής διοργανώνει Εκδήλωση Τιμής-Παρουσίαση Τόμου στη Μνήμη του Ομότιμου Καθηγητή Μιχάλη Κελπανίδη. Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 18:00 στην Αίθουσα Τελετών της ΠΦΣ.

2η Επιστημονική Ημερίδα «Μηχανική & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων»

ΤΕΦΑΑ Σερρών, ΑΠΘ, 2η Επιστημονική Ημερίδα
Μηχανική & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων

Το Εργαστήριο Νευρομηχανικής του Τμήματος μας, διοργανώνει την 2η Επιστημονική Ημερίδα «Μηχανική & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων». Η Επιστημονική Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών στις 20 Μαρτίου 2017.