Ανακοινώσεις 07.03.2017

07.03.2017
Εκδηλώσεις: 

"Industry 4.0 - H Επανάσταση του Internet of Things (IoT)" | Διάλεξη του Δρ. Βασιλείου Νάση

post image

Ενημερωθείτε για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και τις αλλαγές που επιφέρει στον τρόπο λειτουργίας της οικονομίας, του νέους δρόμους στην έρευνα και τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης που δημιουργεί σε όλα τα επιστημονικά πεδία, στην διάλεξη του Δρ.Βασιλείου Νάση, (ιδρυτή της Netronix Inc. και Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Drexel, USA). Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 12.00 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

Ημερίδα με θέμα Ασκηση: "Οφέλη και κίνδυνοι"

post image

Η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος,  σας προσκαλεί στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ  Άσκηση: «Οφέλη και Κίνδυνοι». Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 9:00 π.μ. στο ΚΕΔΕΑ.

Έρευνα προγραμμάτων σπουδών και σχολικών βιβλίων || Συνέδριο

post image

Σκοπός του συνεδρίου είναι ο γόνιμος προβληματισμός και ο δημιουργικός διάλογος αναφορικά με επιστημολογικά, παιδαγωγικά, ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα, τα ερευνητικά-μεθοδολογικά εργαλεία και τα δεδομένα της έρευνας και αξιολόγησης των προγραμμάτων σπουδών και των σχολικών βιβλίων στην Ελλάδα. 17 Μαρτίου, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

Προβολή ταινιών μικρού μήκους και έκθεση φωτογραφιών με τίτλο ''Η ζωή απο τα μάτια του άλλου''

post image

Μία πρωτοβουλία του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ανατόλια. Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 18.00. 

Νέα: 

Κάλεσμα εθελοντών για την Πορεία Μνήμης 2017

post image

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις μνήμης που καθιέρωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αφορμή τα 74 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για τα στρατόπεδα θανάτου Άουσβιτς-Μπιρκενάου. Για την υποστήριξη των εκδηλώσεων ζητούνται εθελόντριες και εθελοντές. Δηλώσεις συμμετοχής στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΑΠΘ.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ νέων προσφύγων και φοιτητών του ΑΠΘ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων του ΑΠΘ για τους Πρόσφυγες, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο σε συνεργασία με φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής και το κέντρο υποστήριξης νέων Άρσις, διοργανώνει την Τρίτη 7 Μαρτίου στη 1:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ νέων προσφύγων που φιλοξενούνται στο κέντρο Άρσις και της ομάδας ποδοσφαίρου της Φιλοσοφικής Σχολής.