Ανακοινώσεις 03.05.2017

03.05.2017
Εκδηλώσεις: 

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ

post image

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, τις ώρες 10:00-17:00, θα πραγματοποιηθεί έκθεση για να παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ.

Παρουσίαση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας Θεσσαλονίκης «OK!Thess» και του Startup Weekend Thessaloniki στο ΑΠΘ

Το ΑΠΘ ως ιδρυτικό μέλος του Οικοσυστήματος Καινοτομίας Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει ενημερωτική για την παρουσίαση της προ-θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας «OK!Thess» και του Startup Weekend Thessaloniki στα μέλη του Ιδρύματος. Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, 13:00-15:00.

Νέα: 

8η Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδoς

Επιλογές από την εικαστική παραγωγή που φιλοτεχνείται στα εργαστήρια των Σχολών και των Τμημάτων Καλών Τεχνών όλης της χώρας, φιλοξενούνται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στην Αποθήκη Β1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, από τις 28 Απριλίου έως τις 22 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της 8ης Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδoς. 

Επιστημονική Ημερίδα: Δημήτρης Τ.Αναλίς - Μια Γραφή Πέραν των Ορίων

Το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και το Μ.Δ.Ε. με ειδίκευση «Μεταφρασεολογία - Μετάφραση Λογοτεχνίας και Επιστημών του Ανθρώπου» οργανώνουν ημερίδα αφιερωμένη στον γαλλόφωνο Έλληνα ποιητή, συγγραφέα, μεταφραστή και πολιτικό επιστήμονα Δημήτρη Τ. Άναλι. Στην ημερίδα συμμετέχει ο Πέτερ Χάντκε, φίλος και μεταφραστής του Δ. Άναλι στα γερμανικά. Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Ημερίδα "Η αντιμετώπιση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα σήμερα"

Το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας και Έδρα Εβραϊκών Σπουδών του ΑΠΘ διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την έκδοση της έκθεσης «Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα σήμερα: Εκφάνσεις, αίτια και αντιμετώπιση του φαινομένου». Τετάρτη 3 Μαΐου στις 19.00.

1st Library Staff Training Week

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων διοργανώνουν την 1η εβδομάδα επιμόρφωσης προσωπικού βιβλιοθηκών (1st Erasmus Library Staff Training Week) στις 08-12 Μαΐου 2017.