Η επίδραση της ακτινοβολίας UV-B στην ανάπτυξη και λειτουργία των φυτικών οργανισμών αλλά και στην ποιότητα τροφίμων φυτικής προέλευσης θα βρεθεί στο επίκεντρο των μαθημάτων του Διεθνούς Σχολείου που διοργανώνεται στο Τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ.
Η επίδραση της ακτινοβολίας UV-B στην ανάπτυξη και λειτουργία των φυτικών οργανισμών αλλά και στην ποιότητα τροφίμων φυτικής προέλευσης θα βρεθεί στο επίκεντρο των μαθημάτων του Διεθνούς Σχολείου που διοργανώνεται στο Τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ.