Οδηγός Επιβίωσης ΑΠΘ

 

Αγαπητή φοιτήτρια,
Aγαπητέ φοιτητή,

Με ιδιαίτερη χαρά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένειά του και σε συγχαίρει για την επιτυχία σου.
Σου ευχόμαστε λαμπρές σπουδές, δύναμη και πολλές επιτυχίες στη φοιτητική σου πορεία.
Το ταξίδι της γνώσης και της επιστημονικής εξερεύνησης, που για σένα τώρα ξεκινάει, θα σου προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες που θα σε συνοδεύουν σε όλη σου τη ζωή.
Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο η διαδικασία της μάθησης δεν περιορίζεται στην από καθέδρας διάλεξη και σε ένα βιβλίο.
Το διαδίκτυο, οι αναβαθμισμένες βιβλιοθήκες, τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, τα ερευνητικά προγράμματα και οι επιστημονικές συνεργασίες θα συμβάλλουν στη μαθησιακή σου ολοκλήρωση, ενώ ταυτόχρονα θα σου προσφέρουν προκλήσεις και ευκαιρίες που θα κληθείς να διαχειριστείς. Ζητούμε την ενεργή συμμετοχή σου στις πολιτιστικές και εθελοντικές δράσεις του Πανεπιστημίου, τη συνεισφορά των καινοτόμων ιδεών σου, τις ανατρεπτικές και δημιουργικές προτάσεις σου.
Όλο το επιστημονικό, τεχνικό και διοικητικό δυναμικό του Πανεπιστημίου θα σταθεί δίπλα σου αρωγός για να σε καθοδηγήσει, να σε στηρίξει, να σου συμπαρασταθεί, αρχικά για την ομαλή σου ένταξη στην πανεπιστημιακή κοινότητα και, στη συνέχεια, να σε εμπνεύσει και να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τους στόχους σου.
Ένα πρώτο δείγμα είναι οι οδηγίες και οι πληροφορίες που σου παρέχονται μέσω του Οδηγού Επιβίωσης.
Καλή αρχή!
Καλή δύναμη!

Τμήμα Σπουδών Α.Π.Θ.

Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση:

Μετάβαση στο περιεχόμενο