Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 2020

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν, για ακόμα μια φορά, την πενταήμερη εκδήλωση με θέμα:
«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και στους μαθητές της Γ’ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης. 
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4, 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου 2020, στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., από τις 09:00 έως τις 14:00.
Στην εκδήλωση  Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
Θα συμμετέχουν επίσης φοιτητές και απόφοιτοι των Τμημάτων του Α.Π.Θ., οι οποίοι θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από την φοίτηση τους και την σταδιοδρομία τους έως σήμερα.
Παράλληλα θα παρευρίσκονται ομάδες φοιτητών του Α.Π.Θ. με δράσεις επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, αλλά και προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης,  προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για το έργο τους.
Κατά την έναρξη κάθε ημέρας  θα προβάλεται βίντεο  με θέμα την Συμβουλευτική σταδιοδρομίας.
Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά προκειμένου να έχουν δυνατότητα παρακολούθησης και μαθητές οι οποίοι δεν θα προσέλθουν στην εκδήλωση. Ζωντανή αναμετάδοση
Μετάβαση στο περιεχόμενο