Ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ

Η Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το σύνολο των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας για την αμέριστη κατανόησή τους και την αγαστή συνεργασία τους σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στο πανεπιστημιακό campus ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων, των φοιτητριών και των φοιτητών μας, του διδακτικού και του διοικητικού μας προσωπικού συνέβαλε ουσιαστικά τόσο στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης όσο και στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες δεν σημειώθηκαν περιστατικά που αμαυρώνουν τη λαμπρή παρουσία του Ιδρύματός μας.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας πεποίθηση ότι με την ενεργή στήριξη όλων μας και με «όχημα» την ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας, το Πανεπιστήμιό μας θα υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση και την αριστεία, θα ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας, ανεβαίνοντας ακόμη ψηλότερα στο διεθνές  στερέωμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο